Idag är jag och Matheo med i Special Nest. Det är en webbtidning med neuropsykiatri i fokus. Jag tycker att det är viktigt att berätta om oss som lever med svåra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Det behövs många förändringar i samhället för att skapa förståelse och för att vi ska få det stödet vi behöver. Som jag sagt tidigare ”exponerar” jag gärna mitt barn och min familj för den sakens skull.

”För några veckor sedan rymde Matheo. Jag öppnade grinden för att hans lillebror Milian skulle komma hem. När jag kort efter låste grinden efter Milian var Matheo borta, säger Sandra Saavedra Odbom när Special Nest ringer upp.”

En vanlig dag med Matheo, i dag 8 år, kan svänga fort. Det vet de som följer Sandra Saavedras blogg Unicornis där hon delar med sig av vardagen som npf-förälder.

https://www.specialnest.se/ hittar du hela artikeln.

Psss visst gör han sig på bild i tidningen den lille linslusen?

Written by 

2 thoughts on “Artikel i Special Nest

  1. Hej. Vi ska prova nemechek protocol som verkar otroligt lätt att följa. Dr Nemechek har en egen Youtube kanal där han förklarar mkt men bäst är att köpa den senaste upplagan av boken. Hoppas det kan hjälpa <3

    1. Hej. Nu är jag inte insatt i just det protokollet. Finns väldigt många när man kommer till funktionsmedicin. Länge har det ju funnits teorier om hur tarmen och hjärnan hänger ihop. Har testat flera olika interventioner med tex kostomläggningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.