Är du intresserad av personlig utveckling? Vågar du ge dig ut på okänd mark? Vill du med acceptans och kärlek vara med på vår Son-Rise resa och bli en del av vårt team?

Tveka inte att höra av dig!

Vi vill att du  engagerar dig fyra timmar i veckan vid två tillfällen. Att du har möjlighet att avsätta din tid i minst sex månader och att du dyker upp när vi bestämt. Vi kommer att lära oss tillsammans undan för undan.

Imorgon är sista dagen på Son-Rise Start-Up. Veckan har flugit förbi i raketfart. Alejandro konstaterade tidigare att det minsann inte funnits någon tid för vila och återhämtning här inte. Verkligen inte! Vi har stupat i säng varje kväll direkt efter middagen. Jag har sovit som en stock HELA nätterna och nästan flugit upp ur sängen på morgonen. Redo att ta mig an en ny spännande dag.

Det har varit en obeskrivlig vecka, full av överraskningar. Idag när vi satt och väntade på att vår första lektion skulle börja hoppade Barry (Bears) Kaufman ut i rummet som gubben i lådan. Surprise! Bears och hans fru Samahria är föräldrar till Raun, det allra första Son-Rise barnet. Vilken människa! Varm och full av kärlek. Med risk för att fullborda bilden av Son-Rise sekten. En guru. När han sa att våra barn var en gåva fällde jag allt en liten tår.

Jag känner mig full av energi. Denna vecka har givit oss en massa nya  perspektiv, insikter och verktyg. Jag är så ofantligt tacksam för att jag hade möjlighet att komma hit. Jag är övertygad om att denna resa kommer att förändra vårt liv, det har den redan gjort. Son-Rise är för oss, vi har många fantastiska människor omkring oss och andra förutsättningar för att lyckas.

Nu längtar jag hem till Matheo och Milian, mina prinsar som jag knappt ens hunnit sakna? Jag är redo att komma hem och köra igång första dagen av resten av vårt liv..

 

 

 

Written by 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.