Det var så mycket starka känslor och tårar Matheos sista dag på förskolan som jag inte riktigt hade kunnat föreställa mig. Än en gång stort tack till er Grinnekullegatans förskola för allting som ni gjort för framförallt Matheo men även för Milian och hela familjen! Kommer att vara er evigt tacksamma❤️ Ni, pedagoger är fantastiska som vänder ut och in på er själva för att barnen ska ha det bra. Jag beundrar er för er styrka! Glöm inte att vår dörr alltid står öppen om ni önskar hälsa på oss någon gång.

Till personalen på Grinnekullegatans förskola:

”Då har dagen kommit då det är dags för mig att lämna er och gå vidare i livet. Ni ska veta att det inte är utan sorg och lite vemod. Jag vill att ni ska veta vad ni betytt för mig. Ni har gett mig den bästa tänkbara starten i livet, trots alla mina utmaningar och för det är jag er evigt tacksam. TACK för att ni alltid sett på mig med värme i blicken, trots mina inte sällan galna upptåg och udda idéer. TACK för att ni inte dömt mig och accepterat mig för den jag är. TACK för att ni trott på mig och firat mina framsteg tillsammans med mig. TACK för att ni varit min röst och språkrör. TACK för att ni inkluderat mig och försvarat mig när det behövts. TACK för alla era kramar och pussar. Jag kommer alltid att bära med mig er i mina tankar och i mitt hjärta. De som är betydelsefulla för mig glömmer jag aldrig någonsin. TACK ännu en gång. Med kärlek, Matheo”.

Written by 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.